Economic

Antreprenorii din Timiș și-au dat întâlnire la Elite Business Club

Antreprenorii din Timiș și-au dat întâlnire la Elite Business Club

Eveniment important astăzi la Timișoara! ELITE Business Women în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a organizat cea de-a doua întâlnire de business networking și antreprenoriat din anul 2018 – ELITE Business Club.

ELITE Business Club se adresează atât profesioniștilor, cât și celor care doresc să pornească un business. Evenimentul a fost unul interactiv și dinamic și a pus accentul pe situații reale cu care se confruntă femeile antreprenor, în România. Totodată, la Elite Business Club poți face schimb de idei cu invitații speciali din industrie, dornici să vă împărtășească din experiențele lor de business.

Nu în ultimul rând, Elite Business Club este evenimentul ideal pentru ca tu să îți promovezi afacerea sau să cunoști noi potențiali clienți sau parteneri. “Se pune accent pe schimbul de experiență între antreprenorii care au reușit deja în afaceri și anrteprenorii care sunt la început de drum și au nevoie de modele și au nevoie de bune practici în afaceri. O altă componentă importantă a evenimentului este parte de networking organizată, noi îi spunem pitching, după modelul elevator pitching în care te prezinți, te întâlnești cu un investitor la care ai visat toată viața și trebuie să îi spui ceva într-un minut, astfel încât să-l convingi să-și dea acea investiție de care ai nevoie ca să îți crești afacerea. Și atunci îi învățăm cum să spună aceste informații de la nume, la care este piața țintă și care sunt serviciile și produsele pe care le oferă”, a transmis Bianca Tudor, fondator Elite Business Women.

Scopul evenimentelor Elite Business Club a fost să creeze o comunitate de business performantă și profitabilă, care să răstoarne statistica potrivit căreia 90% dintre start-up-urile din România dau faliment, în primii 3 ani de activitate.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*