Life-style

Adrian Despot, Cezar Popescu și Țapinarii, în concert la Timișoara

Adrian Despot, Cezar Popescu și Țapinarii, în concert la Timișoara

Vineri, 28 septembrie, studenții timișoreni și nu numai sunt invitați În Spatele Casei (Timișoara, str. Arieș nr. 19, în spatele Casei Tineretului), la un concert de zile mari, cu Adrian Despot & Cezar Popescu (Vița de Vie Acustic), Țapinarii și Cantellion, în cadrul evenimentului Students’ First Exam. Porțile se deschid începând cu ora 18:00.

Folk alternativ, rock și multă voie bună, de toate acestea vor avea parte studenții și elevii din Timișoara, pentru a începe noul an cum se cuvine, cu un examen simplu, cel al distracției. Astfel, revederea cu colegii sau întâlnirea celor noi se va face în acorduri de muzică bună, alături de îndrăgiții artiști români.

Vița de Vie s-a lansat în 1996, iar albumul de debut, „Rahova”, a fost realizat un an mai târziu. În 1998, trupa a luat parte la turneul Hollywood Rock Tour.  În 1999, trupa a lansat „Fenomenal”, album pe care se regăsește și celebra melodie „Basul și cu toba mare”. Pe lângă cele două material discografice, în cei 21 de ani de activitate, trupa a lansat încă 7 albume:„Exxtra” (2001), „Doi” (2002), „9704” (2004), „Egon” (2007), „Fetish” (2010), „Acustic” (2013), „Șase (+)” (2016).

Trupa Țapinarii a debutat în 2001, an în care a lansat controversatul clip al melodiei „Sunt fericit”. Având success încă de la primul lor concert susținut în luna august al aceluiași an, trupa a lansat videoclipul „Unde ești”, urmând ca în octombrie să apară albumul lor de debut. Anul următor au dat startul seriei de concerte „Anti Valentines’s Day”, ca o alternativă la concertele siropoase. Discografia trupei numără 7 albume și o compilație „Best Of”.

Cantellion a luat naștere în 2017 în Cluj-Napoca. Premiată la nivel național, trupa locul I la secțiunea grupuri în cadrul festivalului “Baladele Dunării” și Premiul pentru interpretare, în cadrul “Folk’n’Iasi” 2017.

Prețul biletelor la eveniment este de 10 lei pentru elevi și studenți și 20 de lei pentru adulți. Totodată, pentru a-I răsplăti pe cei mai eminenți dintre voi, organizatorii oferă intrare gratuită, în limita a 100 de locuri, proaspăt absolvenților de liceu cu media peste 9,70 la BAC, studenților sau absolvenților de liceu, beneficiarilor burselor sociale în ultimul semestru de studiu, studenților bursieri, beneficiarilor burselor de performanță în ultimul semestru de studio sau absolvenților studiilor universitare cu nota 10 la examenul final, doritorii putându-se înscrie aici: https://goo.gl/forms/ueCvvecVVfFk1X4K3.

În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va avea loc în holul mare de la parterul Casei Tineretului.

Biletele se pot achiziționa fizic de la intrarea la eveniment și din următoarele locații:

– Casieria Teatrului Național Timișoara – Str. Mărășești nr. 2

(Marți – Duminică  între orele 11:00 – 19:00)

– Librăriile Cărturești

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*