Administrație

Investiții din fonduri nerambursabile pentru comuna Gottlob

Investiții din fonduri nerambursabile pentru comuna Gottlob

Investiţii de amploare au fost făcute, în ultimii ani, într-o comună din Timiş! Localitatea Gottlob se modernizează.

Autoritățile au accesat fonduri nerambursabile pentru proiectele finanţate pentru dezvoltare locală. Astfel, potrivit primarului Gheorghe Nastor, “pe fonduri europene s-au făcut 11 km de drumuri de exploatare agricolă, pietruite, apoi pe proiect HURO România –Ungaria a fost reabilitat Cinematograful, urmând să fie dotat tot prin fonduri europene de la GAL Banat Vest Jimbolia. A mai fost reabilitat drumul Gottlob-Tomnatic, s-a construit creșa cu două grupe și s-a reabilitat târgul tradițional de vândut pepeni, constând în sonorizare, mese și corturi. Au fost accesate fonduri europene și pentru reabilitarea  trotuarelor”.

Prin programul PNDL, au fost finalizate lucrările la grădiniță, străzile și podețele aferente din localitatea Vizejdea și în prezent se lucrează la proiectul tehnic pentru modernizări interioare școală, reparații capitale drum Gottlob-Vizejdea și la dispensarul comunal.

Prin Compania Națională de Investiții a fost realizată în curtea școlii o sală de gimnastică și sport. “În momentul de față lucrăm la o sală de sport cu tribună pentru 180 de locuri și reabilitarea Căminului Cultural de la Vizejdea”, a mai precizat edilul Gheorghe Nastor.

Tot proiectul integrat a fost de 2.300.000 euro, din care 1.700.000 euro a fost drumul comunal DC 11 Gottlob-Tomnatic în lungime de 6 km, iar 50.000 euro a fost dotarea târgului de pepeni.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*