Politic

Nicolae Istrat, vicepreședinte ALDE Timiș: “Primarul Robu face investiții proaste, apoi consultă timișorenii”

Nicolae Istrat, vicepreședinte ALDE Timiș: “Primarul Robu face investiții proaste, apoi consultă timișorenii”

Condus de o grandomanie fără limite, primarul Robu continuă să jongleze cu problemele timișorenilor după bunul plac. Una dintre ele este problema semafoarelor care a provocat multă dispută, însă, edilul orașului o transformă într-o cacealma.

Nou dat în folosință, sensul giratoriu de la Mărăști induce șoferii în eroare. În plus, e o bătaie de joc la adresa participanților la trafic. Este de părere vicepreședintele ALDE Timiș, Nicolae Istrat.

Asemenea semnalizări nu s-au mai văzut până acum. Prost marcat și semaforizat, acest sens reprezintă o anomalie. Lăsând la o parte faptul că este derutant pentru șoferi, citesc de curând în presă că edilul supune unui sondaj dacă să lase semafoarele să funcționeze sau nu în sensul giratoriu. Unde s-a mai pomenit așa ceva? Să faci un sondaj după ce investiția este făcută. Dacă ținea cu adevărat la părerea timișorenilor l-ar fi făcut înainte. Acum am înțeles că ele nu vor funcționa. Consider că este o bătaie de joc la adresa participanților la trafic. Toate aceste decizii ale primarului au creat haos în traficul rutier din Timișoara”, a spus Nicolae Istrat, președinte ALDE Lugoj și vicepreședinte ALDE Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*