Politic

Laura Chindriș, consilier local: “Timișoara, fără contract de deszăpezire”

Laura Chindriș, consilier local: “Timișoara, fără contract de deszăpezire”

După ce a trecut un an în care timișorenii au ajuns înspitale din cauza căpușelor, pentru nu a existatcontract de deratizare, după ce străzile orașului au fostpline de gunoaie pentru nu a existat contract cu Retimul, se pare administrația Robu rămâne la fel de nepăsătoare și nu-i asigură pe timișoreni nici pentruperioda iernii.

aduc în atenție un subiect discutat în ședința de plen, un aspect tratat cu superficialitate de administrația Robu, despre care cred că dacă va fi ignorat va deveni o problemă reală pentru timișoreni. Suntem deja la sfârșitul lunii septembrie și nu există niciun contract pentru deszăpezire semnat. Din informațiile pe care le am, contractele de deszăpezire au expirat în aprilie anul curent, iar în mod firesc Primaria trebuia să facă toate demersurile necesare în contractarea unui operator pentru serviciul de deszăpezire, care să ofere certitudine timişorenilor că oraşul nu va fi blocat din nou la prima ninsoare.

Este vorba de incompetență, de management defectuos? Sau pur și simplu încă nu se știe în primariaTimișoara tot timpul după toamnă vine iarnă?

Acest aspect vine însoțit de un altul. Grupul PNL a propus scoaterea unei clauze din contract care prevedea ca firma care se va ocupa de acest serviciu să intervină la curățarea drumurilor atunci când zăpada atingea 5 cm.  Practic, prin scoaterea acestei clauze orice firmă care va câștiga licitația va putea acționa când consideră de cuviință nefiind constrânsă și nici trasă la răspundere, dacă nu își va îndeplini sarcinile. Eu în calitate de consilier local stau și mă întreb de ce se votează aceste amendamente care nu servesc în nicio măsură cetățenilor. Sunt alte interese care servesc domnului primar Robu sau firmei câștigătoare?, a spus Laura Chindriș, consilier local ALDE Timișoara.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*