Eveniment

Doi „locatari” în plus la Popa Şapcă. De ce au ajuns la închisoare

Doi „locatari” în plus la Popa Şapcă. De ce au ajuns la închisoare

Poliţiştii timișeni au depistat, pe raza localității Dumbrăvița, un bărbat condamnat la închisoare pentru comiterea unei infracțiuni contra integrității corporale sau sănătății. Cel în cauză a fost introdus în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Miercuri, polițiștii Postului de Poliție Dumbrăvița au depistat pe raza localității, un bărbat, de 51 de ani, urmărit național. Pe numele acestuia, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an și 3 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

De asemenea, poliţiştii orașului Sânnicolau Mare au depistat un bărbat, de 30 de ani, condamnat la închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier. Acesta a fost introdus în penitenciar pentru executarea pedepsei.

În 19 septembrie, poliţiştii din Sânnicolau Mare au depistat pe raza localității, un bărbat de 30 de ani, condamnat la închisoare. Pe numele acestuia, Judecătoria Sânnicolau Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la 1 an și 4 luni de pedeapsă privativă de libertate pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și sub influența băuturiilor alcoolice.

Bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepsei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*