Politic

Deputatul Bianca Gavriliță: “Decizia pe care o vom lua trebuie să reflecte mesajul celor pe care membrii forului de conducere îi reprezintă”

Deputatul Bianca Gavriliță: “Decizia pe care o vom lua trebuie să reflecte mesajul celor pe care membrii forului de conducere îi reprezintă”
Adora Beauty

Comitetul Executiv Județean Timiș va stabili, astăzi, mandatul președintelui interimar, Călin Dobra, pentru ședința CEx, de vineri, de la București. Conform deputatului Bianca Gavriliță, decizia care se va lua trebuie să reflecte mesajul membrilor forului de conducere a filialei.

Decizia pe care o vom lua trebuie însă să reflecte mesajul celor pe care membrii forului de conducere îi reprezintă. Va fi un mandat imperativ rezultat, cu siguranță, în urmă unei dezbateri la care fiecare dintre noi va fi invitat să își expună părerea. În filiala PSD Timiș, deciziile s-au luat întotdeauna în mod democratic, iar atunci când principalul for de conducere județean adopta o rezoluție sau stabilește direcția de mers, în urmă consultării membrilor, această este respectată. În acest fel am putut demonstra că suntem puternici.

Cu siguranță ședința CEx de vineri va clarifica situația din partid, iar acest lucru va demonstra încă o dată că PSD este un partid care poate trece peste orice impas prin găsirea celei mai bune soluții. Am încredere că președinții de organizații împreună cu liderii de la nivel central ai partidului vor lua cea mai bună decizie.

Votul majorității trebuie, însă, respectat iar situația să fie cât mai repede rezolvată, astfel încă să ne putem concentra mai departe pe adevăratele priorități ale României. Am pledat și pledez în Parlamentul României pentru atingerea obiectivelor expuse în programul de guvernare care ne-a făcut să câștigăm în urmă cu 2 ani alegerile. Avem nevoie însă si de o guvernare coerentă pentru a putea duce la îndeplinire promisiunile electorale. Totodată cred că în acesta perioada eforturile noastre ar trebui să se concentreze și asupra momentul preluării președinției Consiliului Uniunii Europene. Avem obligația de a asigura un climat de stabilitate și responsabilitate astfel încât România să se poată ridica la înălțimea misiunii încredințate de reprezentanții Europei”, a transmis Bianca Gavriliță, deputat PSD Timiș.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*