Social

Contabilul unei primării din vest, dat dispărut

Contabilul unei primării din vest, dat dispărut

Coincidență sau nu, dispariția contabilului a venit în aceeași zi cu sosirea inspectorilor Curții de Conturi la primărie, unde urmau să efectueze un control.

Polițiștii deja sunt în căutarea bărbatului în vârstă de 51 de ani, iar pentru găsirea lui cât mai rapidă au și lansat în spațiul public un anunț privind dispariția lui. Aceasta a dipărut în data de 11 septembrie, potrivit anunțului. De menționat ar fi faptul că, în acea zi, cei de la Curtea de Conturi au sosit la Primăria din Șiștarovăț în jurul orei 08:30, iar contabilul era de negăsit încă de la ora 08:00, potrivit informațiilor deţinute de aradon.ro.

Primarul comunei, Marinel Jurjescu a declarat că „în 2004, când am venit eu la primărie, l-am găsit aici. E necăsătorit, are 51 de ani. Nu am avut probleme cu el, am colaborat bine până la dispariția lui”. Controlul Curții de Conturi este în plină desfășurare la Primăria Șiștarovăt – este vorba despre un control care se efectuează o dată la trei ani -, însă lipsa contabilului face ca munca inspectorilor să fie îngreunată.

Potrivit anunțului Poliției: „La data de 11 septembrie a.c., a dispărut de pe raza localității Șiştarovăț Blaguescu Dănuț, de 51 de ani. Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,70 m 65 de kg, păr blond, ochi albaștri. La data dispariției bărbatul purta pantaloni de culoare închisă, tricou culoare gri cu dungi galbene iar în picioare avea pantofi negri.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție”.

După ce controlul Curții de Conturi va lua sfârșit, se va stabili dacă există sau nu nereguli în contabilitatea Primăriei Șiștarovăț.

Sursa: aradon.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*