Eveniment

Polițiștii de frontieră au salvat trei persoane aflate într-un iaht ce plutea în derivă pe Dunăre

Polițiștii de frontieră au salvat trei persoane aflate într-un iaht ce plutea în derivă pe Dunăre

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orșova au intervenit în sprijinul a trei cetăţeni români, doi adulți și un minor, ce se aflau pe un iaht, sub pavilion românesc, care plutea în derivă pe fluviul Dunărea.

Duminică seara, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orșova, județul Mehedinți, au intervenit pentru a recupera trei persoane care au solicitat sprijinul autorităților întrucât se aflau în pericol, după ce ambarcațiunea cu care navigau pe fluviul Dunărea nu a mai putut fi manevrată.

Polițiștii de frontieră s-au deplasat cu o ambarcațiune rapidă de intervenție a Sectorului Poliției de Frontieră Orșova, acționând cu operativitate pentru sprijinirea celor trei cetățeni români, dintre care doi adulți în vârstă de 31, respectiv 36 de ani și un minor în vârstă de 6 ani.

Întrucât iahtul plutea în derivă și a rămas fără mijloace de propulsie din cauza unor defecțiuni la motor, ambarcațiunea a fost remorcată și ancorată în condiții de siguranță la mal, în Golful Bahna, în vederea remedierii defecțiunilor.

Persoanele în cauză nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*