Eveniment

Tânăr prins de polițiști după ce a incendiat un autoturism

Tânăr prins de polițiști după ce a incendiat un autoturism

Un bărbat de 30 de ani, care ar fi condus un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice, cu numere false şi fără a poseda permis de conducere, după care ar l-ar fi incendiat, a fost reţinut de poliţişti.

Potrivit oamenilor legii, în seara de 12 septembrie, bănuitul, deşi nu poseda permis de conducere, ar fi condus un autoturism neînmatriculat și cu numere false pe raza comunei Satchinez, ulterior abandonându-l la marginea drumului. La data de 13 septembrie, bărbatul ar fi revenit la autoturism și l-ar fi incendiat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi distrugere prin incendiere.

S-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore a bănuitului, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*