Eveniment

A “plouat” cu amenzi pe șoselele din Timiș

A “plouat” cu amenzi pe șoselele din Timiș

Polițiștii au împărțit sute de amenzi șoferilor din Timiș! Sute de șoferi au fost arși la buzunare.

Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 300 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 94 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Astfel, au fost întocmite 9 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate 306 sancţiuni contravenţionale, 94 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 53 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Nici pietonii nu au fost iertați! Au fost sancţionaţi 7 pietoni care nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 63 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor. De asemenea, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*