Administrație

Se face cum vrea Robu: sală polivalentă la Timişoara

Se face cum vrea Robu: sală polivalentă la Timişoara

Nu se va construi la Giroc, aşa cum dorea liderul CJT şi al PSD, Călin Dobra, ci în Timişoara. Este vorba despre o clădire extrem de importantă pentru toţi timişenii.

Edilul Nicolae Robu anunță că a fost emis, în acest sens, Ordinul Ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Sala polivalentă de 16.000 de locuri se va construi la Timișoara, pe ultima locație propusă de mine, imediat lângă Stadionul „Dan Păltinișanu”! A fost emis, în acest sens, Ordinul Ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice! Primăria Timișoara mulțumește decidenților pentru prevalența RAȚIUNII în decizia luată și își reiterează întreaga disponibilitate la cooperare administrativă pentru realizarea cât mai repede și în cele mai bune condiții a obiectivului! Postura Timișoarei de viitoare capitală a culturii europene în 2021, ÎN NUMELE ROMÂNIEI, trebuie onorată de noi toți compatrioții ce avem răspunderi asumate, astfel încât Timișoara să se poată prezenta în această postură LA SUPERLATIV!”, a transmis, luni, primarul Nicolae Robu.

Un comentariu

  1. Iarasi dezinformeaza populatia este o propunere de sinteza actualizata .

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*