Life-style

Actorii de comedie Țociu și Palade au venit din nou în Timiș! De această dată, la Uihei

Actorii de comedie Țociu și Palade au venit din nou în Timiș! De această dată, la Uihei
Adora Beauty

S-a dat startul petrecerii, sâmbătă, în apropiere de Timișoara! Oamenii din Uihei, sat aparținător comunei Șandra, dar și invitații lor s-au distrat pe măsură la Ruga de Sfânta Maria Mică. Programul i-a avut în prim-plan pe actorii de comedie Romică Țociu și Cornel Palade.

În data de 8 septembrie, în calendarul creștin se sărbătorește nașterea Maicii Domnului, cunoscută în popor ca Sfânta Maria Mică, iar numeroase biserici din Banat poartă acest hram. Astfel, timișenii cu mic, cu mare au petrecut sâmbătă la Rugă la Uihei, sat aparținător comunei Șandra.

Manifestarea a început încă de dimineață, cu activități sportive, apoi a continuat de la ora 17 cu slujba la Biserica Ortodoxă din localitate și parada portului popular. Spre seară au urcat pe scenă intrepretele de muzică populară Dolores Doncea și Adriana Curtu Voaidoș, iar actorii Romică Țociu și Cornel Palade i-au înveselit cu scenete pe petrecăreți.

Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Șandra, iar pentru organizarea acestuia s-au alocat 10.000 lei.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*