Social

Tineri depistați de polițiștii locali consumând droguri

Tineri depistați de polițiștii locali consumând droguri
Adora Beauty

Au fost prinși de polițiștii locali în timp ce consumau droguri! Oamenii legii aflați în patrulare ieri seară au depistat, în jurul orei 18.40, pe Spl. Tudor Vladimirescu, un tânăr care, la observarea patrulei, a devenit agitat încercând să ascundă ceva la spate. S-a trecut la identificarea acestuia, stabilindu-se că are 25 de ani și domiciliul în Timișoara.

La controlul corporal efectuat, polițiștii locali au găsit asupra acestuia o țigară artizanală și un pliculeț din folie de aluminiu care conținea fragmente vegetale de culoare verde-olive, susceptibile a avea proprietăți psiho-active.

Aproximativ o oră mai târziu, o altă patrulă de polițiști locali a depistat, pe Intrarea Doinei din Timișoara, un alt tânăr care avea o stare euforică. S-a stabilit că acesta are 18 ani și este născut în Irlanda, dar locuiește în Timișoara. Și asupra acestuia s-a găsit o țigară confecțională manual care conținea aceleași substanțe susceptibile a avea proprietăți psiho-active.

În ambele situații, s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazurilor de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*