Eveniment

Grup de opt migranți depistat de polițiștii locali în Calea Aradului

Grup de opt migranți depistat de polițiștii locali în Calea Aradului
Adora Beauty

Un grup de opt migranți a fost depistat de polițiștii locali în zona Aradului din Timișoara. Polițiștii locali aflați în patrulare noaptea trecută au observat, în jurul orei 00.30, pe Calea Aradului colț cu str. Amurgului, un grup de opt persoane care, la observarea patrulei, au schimbat brusc direcția de deplasare, încercând să se facă nevăzuți.

Polițiștii locali au trecut la identificarea acestora, constatând că persoanele în cauză, patru bărbați și patru femei, cu vârste cuprinse între 14 și 25 de ani, sunt din Irak, făcând parte din categoria migranților și neavând documente valabile de ședere în România”, transmit reprezentanții Poliției Locală Timișoara.

Indivizii au fost predați polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei. Anul acesta, polițiștii locali au mai depistat persoane provenind din Afganistan, Siria și Irak și care fac parte din categoria migranților, în Parcul Justiției , Piața Victoriei, Complexul Studențesc.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*