Life-style

(P) S-a deschis un nou concept de Nail BAR la Timișoara

(P) S-a deschis un nou concept de Nail BAR la Timișoara

Descoperă un concept de Nail Bar, situat în GALERIA 1 la parter, Stand P41, în care frumusețea este un stil de viață servit de cele mai profesioniste tehniciene de unghii, care au rolul de a te face să fii chiar tu în fiecare zi Regina Eleganței.

Este mai mult decât o locație în centrul orașului. Este și despre oamenii pe care îi descoperi aici. Sunt tineri profesioniști, conectați la tot ce este nou. Au fost în locuri, au învățat tehnici occidentale și s-au întors aici pentru a deveni artizanii frumuseții tale. De la specialiștii în unghii vei primi sute de culori în orice design.

Frumusețea poate fi în ochii privitorului, dar hai să începem cu unghii și mâini superbe! Știi care este cea mai bună parte? Suntem sociabili, suntem plini de viață și fericiti că putem oferi fericire la rândul nostru. Poți ține această experiență doar pentru tine. La fel de bine o poți servi alături de cineva, fie că ți-e prietenă sau partener de business. Oricum ar fi, vei face o impresie de zile mari!

 “Suntem un concept nou de Nail BAR, iar până la sfârșitul anului vom fi singura companie care va completa tehnica manichiurii de pregătire cu mii de picturi occidentale alese de cliente și executate de mașina de printat. Fiind foarte ocupate femeile de azi, acest Nail Bar a fost creat special, este un concept venit din America. Suntem în secolul 21, perioada în care femeile nu sunt doar mame, ele sunt la fel de ocupate ca și bărbații, conduc afaceri și ocupă locuri de top în companii de succes, timpul este prețios pentru ele, femeile. Și pentru că noi prețuim timpul sexului frumos, am definit acest concept ca fiind un moment de relaxare într-un mediu în care în timp ce îți faci manichiură servești o cană de cafea și îți dedici timp pentru tine”, a explicat Lidia Laction, manager Nail BAR.

În luna septembrie avem prețuri promoționale, iar la fiecare manichiură clienta primește vouchere cadou de reducere la următoarea manichiură.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*