Eveniment

Substanţe interzise descoperite în Vama Moravița

Substanţe interzise descoperite în Vama Moravița

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa împreună cu inspectorii vamali au descoperit şi confiscat mai multe comprimate şi pastile, aflate sub control naţional, pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

Marţi, la Moraviţa s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul sârb A.Z., în vârstă de 60 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România.

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în bagajele bărbatului, 90 comprimate Bromazepam, 50 pastile Diazepam şi 30 de pastile cu inscripția Bensedin, substanţe aflate sub control naţional, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Bărbatul a declarat că pastilele erau pentru uz propriu, neavând cunoștință de faptul că acestea sunt interzise pe teritoriul României.

Comprimatele au fost ridicate în vederea confiscării de lucrătorii Biroului Vamal Moraviţa, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de risc, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*