Administrație

Se demolează estacada de pe Calea Martirilor. Traficul va fi închis în zonă

Se demolează estacada de pe Calea Martirilor. Traficul va fi închis în zonă

Traficul rutier va fi închis la Timişoara, săptămâna viitoare, pentru câteva zile, la intersecţia dintre Bulevardul Mareşal Constantin Prezan cu Calea Martirilor. Măsura este necesară pentru demolarea estacadei care adăpostea conductele de termoficare și cele de gaz metan.

Primarul Nicolae Robu anunță că estacada va fi demolată, cel mai probabil, în cursul zilei de marți.

„Se vor finaliza lucrările la intersecția Calea Martirilor – Mareșal Constantin Prezan. Săptămâna viitoare va fi nevoie de întreruperea circulației, probabil vreo două-trei zile, pentru demolarea acelei porți. Nu mai începem acum lucrări de mare anvergură, în perioada imediat următoare, pentru că finanțarea europeană nu este pornită, acum se depun cereri de finanțare până în 31 decembrie. Resursele proprii nu ne permit să facem în acest an alte cheluieli decât cele care sunt deja angajate, dar nu renunțăm la niciun proiect din cele anunțate pentru modernizarea și înfrumusețarea Timișoarei, atât că mai amânăm unele proiecte cum ar fi fântâna cântătoare. Probabil că în 2019 va porni și acesta”, a precizat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai spus că municipalitatea va anunţa, din timp, data exactă a închiderii intersecţiei Martirilor cu Mareşal Constantin Prezan.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*