Național

Razii în toată ţara ale polițiștilor de la transporturi

Razii în toată ţara ale polițiștilor de la transporturi

În ultima săptămână, polițiștii de la transporturi au acționat în peste 1.000 de stații de cale ferată, aerogări, rute feroviare și navale și trenuri de călători, pentru menținerea siguranței transporturilor.

În perioada 25 – 31 august, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, polițiștii de la transporturi au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare, desfășurând activități în 195 de aerogări, obiective economice, rute feroviare și navale, în 400 de stații de cale ferată, precum și patrulând în 410 trenuri de călători.

În urma activităților desfășurate, au fost depistate 2 persoane urmărite la nivel național sau internațional și 2 minori lipsiți de supraveghere, care au fost predați familiilor sau internați în centre de plasament.

De asemenea, au fost depistate 8 persoane adulte care figurau ca fiind dispărute și 3 persoane deținătoare și consumatoare de droguri.

În această perioadă, au fost întocmite 53 de dosare penale, cercetările fiind continuate pentru probarea infracțiunilor săvârșite, majoritatea de furt, distrugere, evaziune fiscală, fals și uz de fals, contrabandă și pescuit ilegal, precum și infracțiuni la regimul circulației.

Pentru prevenirea și depistarea faptelor de natură penală și contravențională, polițiștii au acționat pentru siguranța transporturilor, siguranța și securitatea pe apă, prevenirea pescuitului ilegal și a contrabandei fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 2 autoturisme, o barcă, un motor de barcă, 25 de metri cubi de cherestea, 45 de kilograme de pește și alte 21 de kilograme de sturioni.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*