Eveniment

Reținut pentru trafic de influență. De ce a cerut bărbatul 200.000 de euro

Reținut pentru trafic de influență. De ce a cerut bărbatul 200.000 de euro

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Timiş au surprins în flagrant delict un bărbat bănuit de trafic de influență.

Joi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoaraşi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, au depistat în flagrant delict, în apropiere de Timişoara, un bărbat, de 48 de ani, în timp ce primea 10.000 de euro pentru a interveni într-un dosar penal aflat în instrumentarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara.

În fapt, în cursul lunii decembrie 2017, cel în cauză ar fi pretins 200.000 de euro, sumă ce a fost redusă până la 50.000 de euro, unui bărbat cercetat într-un dosar penal, lăsând să se înțeleagă că are influență asupra procurorului de caz din cadrul  D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşiriiinfracţiunii de  trafic de influență, în vederea documentării întregii activităţiinfracţionaleîn cauză.

La activități au participat și polițiști din cadrul Direcției Generale Anticorupție și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*