Social

Cât costă taxa de „şmecher” la Timişoara

Cât costă taxa de „şmecher” la Timişoara

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat și sancționat aseară, în jurul orei 23.00, un bărbat care a efectuat frânări bruște pe loc și a turat motorul autoturismului său Mini Cooper, în scop de divertisment, pe Calea Alexandru Ioan Cuza din Timișoara.

Cel în cauză are 38 de ani și locuiește în Timișoara, iar pentru fapta sa a fost sancționat cu amenda maximă prevăzută de lege: 2.500 de lei.

Poliția Locală atrage din nou atenția că potrivit actului normativ menționat se sancționează cu amenzi între 800 și 2.500 de lei turarea motoarelor și efectuarea de drifturi pe domeniul public fără autorizație din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara.

Locațiile în care s-au întâlnit mai frecvent astfel de cazuri sunt în apropierea Stadionului Dan Păltinișanu, pe Aleea FC Ripensia, Michelangelo, Circumvalațiunii, Gării, V. Pârvan, M. Viteazul, Eroii de la Tisa, zone în care de altfel au și fost sesizate de către cetățeni astfel de situații, în special pe perioada sezonului cald.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*