Eveniment

Un bărbat din Reşiţa a murit aseară în apele barajului de la Secu

Un bărbat din Reşiţa a murit aseară în apele barajului de la Secu

Un bărbat de 43 de ani din Reşiţa şi-a găsit sfârşitul aseară în apele barajului de la Secu într-un mod stupid. Omul se afla într-o barcă împreună cu un prieten şi fiica acestuia, de 12 ani. La un moment dat, bărbatul s-a ridicat în picioare în barcă, dar s-a dezechilibrat şi a căzut în apele barajului. În acel loc, apa are în jur de 25- 30 de metri.

Amicul său a sărit imediat după el, dar cu tot efortul, nu l-a mai găsit ca să-l salveze. Omul a urcat în barcă şi în cea mai mare viteză s-a îndreptat spre zona Pietricica, unde există semnal telefonic, de unde a sunat la 112. Întâmplarea a avut loc în jurul orei 21 când afară era deja întuneric.

La faţa locului au sosit pompierii militari de la ISU Reşiţa, care au pornit cu o barcă în căutarea celui dispărut. Pompierii militari au efectuat mai multe căutări, iar dimineaţa acestea au fost reluate. La faţa locului au fost prezenţi şi un echipaj al ambulantei şi poliţiştii.

Bărbatul înecat venise de câteva zile cu soţia şi familia prietenului său la pescuit pe malul lacului Secu. Ei campaseră pe malul celălalt, iar aseară au venit pe malul opus ca să facă unele cumpărături de la cabanele de pe mal.

Sursa: info-cs.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*