Eveniment

Prins cu permisul de conducere anulat și numărul de înmatriculare fals

Prins cu permisul de conducere anulat și numărul de înmatriculare fals

S-a urcat la volan cu permisul de conducere anulat și numărul de înmatriculare fals. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din Caraș Severin, care a fost depistat de polițiștii de frontieră.

Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 22, când o patrulă mixtă formată din polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oravița – judeţul Caraş Severin, și polițiști din cadrul Postului de Poliție Sasca Montană, au oprit în trafic pe comunicația DN 57, la ieșire din localitatea Grădinari, un autoturism marca Ford, condus de un cetățean român în vârstă de 60 de ani, având domiciliul pe raza județului Caraș Severin.

În urma controlului și verificării în bazele de date a reieșit că autoturismul este neînmatriculat, numerele fiind luate de pe un alt autoturism radiat din circulație, iar șoferul avea permisul de conducere anulat pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de conducere pe drumurile  publice a unui vehicul neînmatriculat având numerele false și conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu permisul anulat/retras.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*