Social

Angajații CJ Timiș și ADID, voluntari de Ziua Mondială a Curățeniei

Angajații CJ Timiș și ADID, voluntari de Ziua Mondială a Curățeniei

Consiliul Județean Timiș și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș vor sprijini în acest an organizarea Zilei Mondiale a Curățeniei (World Cleanup Day), care se va desfășura în data de 15 septembrie. Evenimentul este organizat la nivel național de Asociația Let ‘s Do It, Romania! și se va bucura, conform estimărilor organizatorilor, de participarea a sute de mii de români.

Angajații celor două instituții, CJ Timiș și ADID Timiș, vor lua parte sâmbătă, în 15 septembrie, la acțiunile civice de ecologizare ce se vor derula în mai multe zone din municipiul Timișoara și din împrejurimile acestuia. Echipați cu mănuși și cu saci, angajații CJT-ului și ai ADID-ului se vor implica activ în această campanie de curățenie și vor încerca astfel să tragă un puternic semnal de alarmă cu privire la importanța respectării mediului înconjurător și a protejării acestuia.

Ziua Mondială a Curățeniei a fost sărbătorită pentru prima dată în Estonia, în anul 2008 și de atunci înainte a atras suportul a milioane de oameni de pe întreaga planetă. Anul acesta, World Cleanup Day va fi organizată în 150 de state, în ziua de 15 septembrie, iar voluntarii care doresc să participe la acțiunile din România se pot înscrie pe site-ul www.letsdoitromania.ro.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*