Politic

Lidia Laction, vicepreședinte OFLDE la nivel național

Lidia Laction, vicepreședinte OFLDE la nivel național

Lidia Laction, președintele organizației de femei ALDE Timiș, a fost numită vicepreședinte OFLDE la nivel național. Propunerea a venit din partea președintelui partidului și al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Președintele OFLDE Timiș, Lidia Laction se ocupă și de coordonarea Comisiei Persoanelor cu Dizabilități la nivel național în cadrul partidului.

În aceste zile, la Mamaia, se desfășoară Școala Politică de Vară, unde participă atât Organizațiile de Tineret, cât și Organizațiile Femeilor Liberale. Evenimentul are loc la Hotel Ramada, în intervalul 28- 29 august.

Biroul Politic Executiv ALDE a aprobat Biroul Politic Național al OFLDE în România, iar în urma voturilor Grațiela Gavrilescu a fost votată în unanimitate în funcția de președinte. Au fost votate 15 femei liberale în functia de vicepreședinte, printre care președinte OFLDE Timiș, Lidia Laction. “Printre cele 15 doamne votate astăzi în funcția de vicepreședinte OFLDE mai putem aminti pe Liliana Mincă, Norica Nicolai, biroul Politic Național OFLDE având în componența sa un număr total de 49 membri”, transmite Lidia Laction, vicepreședinte OFLDE la nivel național și președinte OFLDE Timiș.

Dincolo de omul politic, Lidia Laction se implică activ în diferite acțiuni caritabile și în sprijinul persoanelor cu dizabilități.

Un comentariu

  1. Cum de ajung toate proastele in politica nu imi pot explica. Lidia Laction este un fel de Dancila de Timisoara ( bun, ea este in Braila de fapt). Proasta, mincinoasa si hoata. Perfecta pentru politica !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*