Cultură

Spectacol de succes în Marea Britanie, prezentat timişorenilor

Spectacol de succes în Marea Britanie, prezentat timişorenilor

Centrul de Arte Diverse Misc. găzduiește, în 1 septembrie 2018, la ora 20:00 spectacolul „Artă” de Yasmina Reza pus în scenă de trei tineri care studiază actoria în Marea Britanie la Falmouth University.

Spectacolul a avut premiera pe 16 mai 2018 în Marea Britanie, iar acum se va bucura de el și publicul din Timișoara.

ARTĂ

de Yasmina Reza

Marc, Sege și Yvan sunt trei prieteni foarte buni, care atunci când se înâlnesc discută, printre altele și despre artă. În acest context, Serge, de profesie medic și un mare iubitor de artă, cumpără un tablou semnat de un pictor în vogă, pentru o sumă foarte mare de bani. Tabloul este o pânză complet albă, traversată de câteva linii albe. Mândru de achiziția făcută, Serge arată tabloul și prietenilor săi. La vederea acestei așa zise opere de artă, Marc este revoltat și îl acuză pe Serge de snobism. În acest moment, izbucnește un conflict, cei doi își aruncă cuvinte grele, iar prietenia lor este pusă sub semnul întrebării.

Distribuție:

Eusebiu-Mihail Tudoroiu

Robert Schein Bogdanov

Tincu Teodor

Intrarea se face pe bază de donație de 10 lei în limita locurilor disponibile.

Falmouth University a fost înființată în 1902, sub numele de Falmouth School of Art, și a evoluat treptat până ce a dobândit numeroase acreditări și dreptul de a utiliza titlul de University College în 2005. Nu după mult timp, University College Falmouth a anunțat faptul că I s-a acordat dreptul de a funcționa sub statut de Universitate propriu-zisă și că scopul instituției este de a avansa până ce va ajunge una dintre cele 5 universități de top din lume în domeniul artei. Drept urmare, Falmouth University a dobândit reputație internațională în domenii precum arte, design, media și interpretare, având numeroase parteneriate pe teritoriul Marii Britanii, precum și în lume.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*