Life-style

Electroruga de Buzad: line-up și informații despre trupe

Electroruga de Buzad: line-up și informații despre trupe

The Main Stage sau Scena Principală a festivalului Electroruga din 1-2 septembrie va fi amenajată în zona denumită the Village Olympics din Buzad. Pe lângă aceasta, în cadrul Electrorugii de Buzad, vom avea Iuresh Stage, Întâmplări artistice la Școala Veche din Buzad, precum și Silent Disco la Căminul Cultural. Între cele două locații de care dispune The Village se va desfășura o alee a producătorilor locali, care vor veni cu brânzeturi artizanale, fructe bio de sezon, săpunuri artizanale, dulcețuri și siropuri, bere artizanală, apă de lavandă și altele.

Numele ce vor evolua pe Main Stage pe data de 1 septembrie sunt:

Nopame: Născut dintr-un jam de percuție, în iarna anului 2013, proiectul Nopame transmite mereu vibrații pozitive cu ajutorul muzicii electronice presărate cu influențe jazz, afro și funk și vă așteaptă pe 1 septembrie la Buzad.

Baba Dochia, o trupă bazată pe instrumental și electronic rock, își spune povestea de cinci ani. Fiecare compoziție transpune ascultătorii în călătorii aparte, în lumea sintetizatoarelor, a vizualurilor inedite și a conversațiilor cu ei înșiși.

MC Xander combină beatboxul cu versurile puternice care vorbesc despre probleme sociale, facând totodată un live looping de excepție. Videourile lui live de pe youtube au strâns peste 7 milioane de oameni în jurul acestui fenomen, Îl vedem live, pe 1 septembrie, la Electrorugă!

B.A.U. (Brigada Artistică Urbană) reprezintă muzică de dans împrovizată în jurul unui colectiv deschis. B.A.U. activează din 1995, iar spontaneitatea și coerența discursului improvizat, condus de interacțiunea cu publicul, rămân neegalate de-a lungul timpului.

The Herbaliser sunt cunoscuți ca inovatorii British Beat, revin anul acesta cu un prim album după o pauză de aproape 5 ani.

Mereu favoriți ai festivalurior, trupa a fost formată la începutul anilor 90, devenind ulterior o parte integranta a miscarii hip hop britanice, acaparând lumea printr-o furtună de sunete.

Enei (Critical Music) este unul din cele mai interesante nume din noua generație a producătorilor ce își construiește drumul pe calea muzicii electronice. Originar din Sankt Petersburg, Rusia, Enei vine pe 1 septembrie la Buzad cu un setlist din cea mai clară categorie Drum & Bass.

Duo-ul DC Breaks își unesc forțele în fața publicului alături de Loadstar pentru un proiect drum & bass de excepție, sub egida RAM Records. Tehnicile de hardcore combinate cu abilitățile de producători i-au adus pe toate radiourile importante.

Încă din 2006, adică de la apariție, aceștia și-au croit un drum cu adevărat unic, nu doar în drum & bass, ci în muzica electronică în general. Muzica lor deep, cu un strop de groove, producțiile uimitoare au creat împreună un sunet de bază ușor de recunoscut.

JFB este în mod cert, un artist de urmărit în mod regulat. Succesul său a fost obținut în special prin abilitatea lui tehnică de a mixa mai multe genuri muzicale, cum ar fi jazz, funk, soul, hip hop, dubstep, glitch hop, electroswing, ghetto funk, break beat, drum & bass.

Electroruga de Buzad se va desfășura în perioada 1-2 septembrie 2018 și este un festival care îmbină muzica bună cu obiceiuri tradiționale, autentice, ale locului.

Totul se întâmplă in peisajul de poveste, aflat la poalele Dealurilor Lipovei. Evenimentul, care durează 2 zile, are loc în weekendul imediat următor Rugii de la Buzad, la The Village și vă oferă muzică de calitate, posibilitatea explorării zonei și înțelegerii modului în care locuiesc și trăiesc oamenii locului, relaxare și distracție.

Bilete și abonamente: https://bit.ly/2wEOALy.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*