Economic

Te gândești tot mai serios să începi o afacere? Înscrie-te acum la cursurile gratuite de antreprenoriat

Te gândești tot mai serios să începi o afacere? Înscrie-te acum la cursurile gratuite de antreprenoriat
Adora Beauty

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de partener coordonator și S.C. GAPA S.R.L. partener, anunță începerea unei noi serii a cursului de antreprenoriat, în cadrul Proiectului SIA VEST- Suport pentru Inițiative Antreprenoriale. Cursul se desfășoară în perioada 27 august – 2 septembrie 2018, la sediul CCIA Timiș.

Cursurile de antreprenoriat sunt GRATUITE! Absolvenții cursurilor au oportunitatea de a pregăti un PLAN DE AFACERI și de a participa la concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului.

44 planuri de afaceri vor fi selectate spre FINANȚARE !

Finanțarea este NERAMBURSABILĂ în proporție de  100%.

Suma disponibilă pentru finanțarea  START UP-urilor este de 6.420.240,78 lei.

Prin SIA VEST, 360 de persoane din judeţele Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara pot obţine finanțări de până la 40.000 de euro pentru începerea unei afaceri nonagricole în mediul urban.

Proiectul vizează stimularea ocupării și crearea a 88 de noi locuri de muncă în Regiunea Vest.

Proiectul este destinat persoanelor care desfășoară o activitate independentă, persoanelor inactive (elevi şi studenţi) şi şomerii de lungă durată care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban. Aceștia trebuie să aibă reședința în județele menționate iar nivelul minim de studii solicitat este liceul cu examen de bacalaureat.

Înscrierea în grupul țintă presupune participarea gratuită la cursul pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale și elaborarea unui plan de afaceri.

Dintre acestea, 44 de planuri de afaceri vor fi selectate spre finanţare.

Participanții vor beneficia de stagii de pratică și sprijin în implementarea planului de afaceri.

Informații suplimentare și înscrieri la sediul CCIA Timiș din Timișoara, P-ța Victoriei nr.3, et.I, tel: 0732-185.285, e-mail: office@cciat.ro, Daiana Mirela BUZATU – manager de proiect / CCIAT.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*