Social

Fratelia și Steaua: polițiștii locali au reînceput acțiunile în cartierele orașului

Fratelia și Steaua: polițiștii locali au reînceput acțiunile în cartierele orașului

Poliția Locală Timișoara a reluat în această lună acțiunile organizate periodic în cartierele oraşului, acțiuni care se desfășoară cu efective mărite și care au scopul de a relaționa cu cetățenii, de a sta de vorbă cu aceștia și de a afla problemele din cartiere direct de la cetățeni.

Astfel, polițiștii locali s-au deplasat în cartierele Fratelia şi Steaua, unde au discutat cu 233 de locatari. Printre problemele ridicate de aceștia se află existența de terenuri virane neîngrijite și formarea de rampe clandestine de deșeuri pe străzile Traian Vuia, câini lăsați în libertate pe str. Herculane, tulburarea ordinii și liniștii publice în Parcul Arcidava, Berzei, Intrarea Râului și pe str. Izlaz, parcări neregulamentare pe str. Mureș, Bujorilor, deținători de animale de companie care nu adună dejecțiile acestora pe str. Musicescu, autovehicule de mare tonaj pe str. E. Zola, precum și oameni ai străzii care caută în pubele, fac mizerie și adună deșeuri, auto abandonate și terenuri neîngrijite unde crește ambrozia și câini fără stăpân în libertate. În cadrul acțiunii polițiștii locali au constatat, de asemenea, 16 locații cu autoturisme ce par a fi abandonate, 7 locații frecventate de câini fără stăpân, 10 locaţii identificate ca terenuri virane sau neîmprejmuite și unde s-au format rampe de gunoi și trei locații în care se află clădiri în stare avansată de degradare.

Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere. Acțiunile continuă și în perioada următoare, urmând a fi efectuate astfel de acțiuni în toate cartierele orașului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*