Sport

The Central European ORI CUP poposește la Timișoara

The Central European ORI CUP poposește la Timișoara
Adora Beauty

Premieră în automobilismul din județul Timiș! Timp de două zile, între 24 și 25 august, Timișoara va fi gazda unei etape de raliu de orientare din Europa Centrală. Este pentru prima dată când competiția Central European ORI CUP ajunge în Timiș. Evenimentul reunește la start echipaje din Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia și România. Pe parcursul celor două zile de concurs, echipajele formate din pilot și navigator au de parcurs 4 probe speciale de îndemânare și 4 etape de orientare.

Pe lângă echipajele participante în Campionatul European ORI CUP, pe parcursul celor două zile – vineri, 24, respectiv sâmbătă, 25 august – în parcarea Shopping City Timișoara vor putea fi admirate și mașinile înscrise în cadrul secțiunii de Autoslalom.

Această parte competițională este deschisă tuturor și se adresează în special amatorilor sportului cu motor, urmând să se desfășoare pe un traseu amenajat în parcarea Shopping City Timisoara.

In memoriam Daniela Zaharie

Pastionată de automobilism și curse de mașini, regretata Daniela Zaharie și-a pierdut viața într-un accident de circulație. În memoria sa, soțul ei Alin Zaharie organizează an de an câte o etapă care-i poartă numele, la care toți pasionații de raliu au ocazia să-i aducă un omagiu și să rememoreze cele mai frumoase amintiri alături de ea.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*