Administrație

Șeful CJ Timiș: “Anul acesta nu merg la perfecționare angajații CJ Timiș”

Șeful CJ Timiș: “Anul acesta nu merg la perfecționare angajații CJ Timiș”
Adora Beauty

Angajații Consiliului Județean Timiș nu vor merge în acest an la cursuri de instruire și perfecționare profesională. Aceștia au primit tichete de vacanță. Anunțul a fost făcut astăzi de către șeful CJ Timiș, Călin Dobra.

În ultimii ani, training-urile și perfectionarea angajatilor au devenit cele mai importante elemente, care fac diferența dintre o companie mediocră și una foarte bună. Pentru că resursa umană este cea mai importantă și pentru că angajații buni devin și mai buni dacă participă periodic la cursuri de training și perfecționare în domeniul lor de activitate.

În cadrul Consiliului Județean Timiș, precum și în instituțiile subordonate, lucrează în total 2.800 de angajați.

Anul acesta nu merg la perfecționare angajații CJ Timiș. Mai mult ca sigur că vor merge anul viitor, pentru că așa te obligă legea, să acorzi cursuri de perfecționare funcționarilor publici. Anul acesta am susținut în cadrul bugetului acordarea voucherelor de vacanță, acele tichete de vacanță din bugetul pe ceea ce înseamnă cursuri de perfecționare, dându-ne posibilitatea legislația. Dacă bugetul ne va permite, vom face eforturi de a acorda și tichete de vacanță anul viitor. Cursurile sunt obligatorii. Prin lege, aceste cursuri, la o anumită perioadă sunt obligatorii să le acorzi funcționarilor publici. Asta nu înseamnă că neapărat aceste cursuri trebuie să fie la mare sau la munte. Se pot organiza cursuri și în Timișoara, prin institutul național de administrație”, a explicat președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

CJT a alocat pentru tichetele de vacanță ale angajaților aproximativ 3 milioane lei.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*