Eveniment

Poliţiştii timişeni au fost la datorie în minivacanţa de Sf. Maria. Câte amenzi au dat

Poliţiştii timişeni au fost la datorie în minivacanţa de Sf. Maria. Câte amenzi au dat

Cu ocazia minivacanței de Sfânta Maria, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 600 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 318 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

În perioada  14 – 19 august, au fost întocmite 14 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate 653 de  sancţiuni contravenţionale, 318 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 99 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Au fost sancţionaţi şi 13  pietoni care nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 47 de  permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor. De asemenea, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*