Eveniment

Localnic salvat de polițiștii de frontieră pe fluviul Dunărea

Localnic salvat de polițiștii de frontieră pe fluviul Dunărea

Un cetățean român a fost salvat și adus în siguranță la malul fluviului Dunărea de către poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berzasca, aflaţi la bordul unei  ambarcații rapide de intervenție,  după ce acesta s-a răsturnat de pe un skyjet la km fluvial 1022.

Ieri în jurul orei 18.00,  polițiștii de frontieră marinari din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berzasca, aflați în misiunea de cercetare fluvială, au observat la km fluvial 1022, un skyjet cu o persoană, care ținea de vesta de salvare o altă persoană, care se afla căzută în apă.

Poliţiştii de frontieră au acţionat operativ, deplasându-se în zonă cu ambarcaţiunea din dotare, conform procedurilor specifice în astfel de cazuri.

La scurt timp,  persoana a fost recuperată din apă de către echipajul poliţiei de frontieră şi adusă în siguranţă la malul Dunării, unde a fost preluată pentru investigaţii medicale amănunţite, de personalul medical de la Serviciul de Urgenţă Moldova Nouă.

Persoana în cauză, în vărstă de 45 de ani, se deplasa cu skyjet-ul în scop de agrement, iar pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul, poliţiştii de frontieră au informat lucrătorii Căpităniei Portului Moldova Veche.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*