Turism

King Travel, oferte de toamnă: Turcia, Portugalia, Franța sau Israel-Iordania

King Travel, oferte de toamnă: Turcia, Portugalia, Franța sau Israel-Iordania

Bănățenii care nu au apucat să plece încă în concediu mai au o șansă. Agențiile de turism vin cu oferte variate. De la city-break până la sejururi sau circuite. Asta, depinde însă și de locurile rămase libere.

Gândul la vacanță îți zboară în fiecare minut și numeri zilele până când îți faci valiza si pleci departe. Ai vrea să cuprinzi toată lumea într-o vacanță, dar nu prea ai cum. Așa că trebuie să te rezumi la o destinație de data aceasta.

King Travel Timișoara (Regele Călător) te însoțește într-o călătorie și te ajută să trăiești experiențe de neuitat. “Toamna e deja la ușă. Multe variante nu sunt, decât city-breakurile cu plecare din Timișoara, capitalele europene: Roma, Milano, Paris, Londra.  Excursiile, ultimele chartere care sunt fie pe Antalia, Zakynthos, Creta până la sfârsitul lunii septembrie. Un coleg de al nostru deschide un charter nou pe Egipt. Egiptul e o destinație frumoasă, tot timpul anului te simți bine acolo. Apoi sunt circuitele de toamnă pe care le au agențiile în portofoliu. King Travel Timișoara are Turcia, Cappadocia, mai avem 4-6 locuri, cu plecare în 26 septembrie.  E un circuit complet, care include 12 zile, cu mic dejun inclus la hotel de 3 stele, 8 cine, transport cu autocarul, asistență turistică. Programul e foarte frumos, avem mult de vizitat, tot ce înseamnă istoria perșilor.

O altă variantă este Istanbul, programată pe 24 octombrie. Un city-break la un buget rezonabil, preț 200 euro + 200 lei, pentru patru zile, cu cazare la hotel de 3 stele, în zona centrală. Aveți ce vizita. Mai există opțiuni de Israel –Iordania, pelerinaj, are componentă turistică și spirituală, pe 6 noiembrie.  Mai sunt 4 locuri libere la circuitul de Andalusia –Portugalia, în 12 octombrie, transport cu avionul. În general oamenii și-au planificat excursiile. Apoi încep piețele de Crăciun: Budapesta, Viena, Praga, Dresda, etc.”, precizează Radu Fenchea, managerul agenției de turism King Travel Timișoara.

Mai multe informații cu diverse oferte de vacanță găsiți pe site-ul agenției King Travel Timișoara. Aici http://www.kingtravel.ro/.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*