Administrație

FOTO. A fost inaugurată salina artificială de la Gottlob

FOTO. A fost inaugurată salina artificială de la Gottlob

Salina artificială mult așteptată, din comuna Gottlob, a fost inaugurată ieri, cu prilejul Zilei Festivalului Lubeniței. Aceasta este realizată atât pentru a atrage turişti, cât şi pentru a pune la dispoziţia localnicilor un loc de relaxare.

Blocurile de sare sunt aduse din localitățile Ocna Mureș și Praid. Potrivit specialiștilor, bioenergia granulelor de sare are efect asupra rinichilor, purificării sângelui, întăririi sistemului nervos și încetinirii proceselor de îmbătrânire.

Salina artificială are două încăperi, iar una este destinată copiiilor și are mobilier special.“Am avut șansa să inaugurez salina cu asistență destul de numeroasă, inclusiv cu copiii care vor fi primii beneficiari. În prima lună de funcționare intrarea va fi gratuită, iar apoi vom pune o taxă, însă va fi una modică, pentru că vrem să venim în sprijinul copiilor din localitate”, a transmis primarul comunei Gottlob, Gheorghe Nastor.

Salina mai are și grupuri sanitare. Investiția este în valoare de aproximativ 20 mii euro și realizată din bani de la bugetul local.

Un comentariu

  1. cand este deschis

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*