Life-style

A doua ediție a întrecerilor sportive pentru actori – Actor’s World Championships la Timișoara

A doua ediție a întrecerilor sportive pentru actori – Actor’s World Championships la Timișoara

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara își continuă programul Olimpia, de promovare a activității fizice și fair play-ului în sport, prin organizarea celei de-a doua ediții a campionatului sportiv pentru angajații teatrelor din România, Serbia și Ungaria. Evenimentul va avea loc în perioada 1-2 septembrie 2018. Prima ediție a reunit în jur de 100 de participanți.

Sunt invitați să se înscrie actori, regizori, scenografi, mașiniști, etc. din instituțiile de artele spectacolului, artiști independenți, chiar ziariști, la secretariatul Teatrului Maghiar între 10:00-14:00 sau printr-un mesaj la championship.tm2017@gmail.com ori 0758034407. Termenul pentru înscrieri s-a prelungit până în 20 august, fiind inclusă și o taxă de participare.

Disciplinele care sunt programate pentru 1 septembrie sunt: ciclism, tenis de masă, tenis de câmp, scrimă, iar pentru 2 septembrie: atletism (cursa de 100 m, 800 m, 3000m, săritura în lungime, aruncarea greutății, 4x100m), fotbal, streetball, ștafeta pe echipe.

Întrecerile vor avea loc pe terenurile și în sălile ce aparțin de Universitatea de Vest (tenis de masa, streetball, ștafeta), Universitatea Politehnica (fotbal, atletism) și Clubul Sportiv Muncipal Timișoara (tenis de câmp), precum și în Sala Studio a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” (competiția de scrimă). Deschiderea oficială din 1 septembrie, ora 10:00 va fi urmată de cursa de ciclism va fi pe o distanță de circa 10 km, cu pornire din fața Stadionului Dan Păltinișanul spre strada prof.dr. Aurel Păunescu Podeanu.

Partenerii Teatrului sunt Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica, Club Sportiv Municipal și ACS Floreta Timișoara. În Sala Mare a teatrului vor concerta începând cu ora 21:00 trupele muzicale ale teatrelor care se înscriu la campionat. Intrarea spectatorilor (și suporterilor) este liberă la toate evenimentele. Campionatul anunță deschiderea stagiunii teatrale 2018/2019.

Mai multe informații: tel.0758034407 sau urmărind actualizarea evenimentului online: https://www.facebook.com/events/385284295213635/

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*