Național

Pilotul Sorin Bochiş, rănit în accidentul aviatic din Suceava, a intrat în comă profundă

Pilotul Sorin Bochiş, rănit în accidentul aviatic din Suceava, a intrat în comă profundă

Starea pilotului Sorin Bochiş, rănit în accidentul aviatic produs în 4 august la Frătăuţii Vechi, în judeţul Suceava, s-a agravat, pacientul fiind, potrivit medicilor, în comă profundă.

„Starea s-a înrăutăţit în ultimele 24 de ore, pacientul este în comă profundă. Reacţiile sale sunt extrem de slabe, este mai grav din punct vedere neurologic. Pronosticul este extrem de rezervat”, a declarat luni pentru News.ro medicul Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

Pilotul Sorin Bochiş, în vârstă de 53 de ani, originar din Timişoara, a fost cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi în urma accidentului aviatic produs în 4 august în localitatea Frătăuţii Vechi, din judeţul Suceava, unde două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în zbor, la antrenamente, iar ulterior s-au prăbuşit în afara pistei.

Celălalt pilot şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

Poliţiştii din Suceava au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, dosarul fiind coordonat de procurori.

De asemenea, specialiştii Autorităţii Aeronatice Civile fac propria anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba despre eroare umană sau defecţiune tehnică.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*