Eveniment

Explicaţia dată de un timişean după ce a fost prins la Cenad cu permis de conducere fals

Explicaţia dată de un timişean după ce a fost prins la Cenad cu permis de conducere fals
Adora Beauty

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean român, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals pentru autoturismul pe care îl conducea.

În Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român C.D., în vârstă de 20 de ani, având domiciliul pe raza județului Timiș. Acesta era la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de conducere, eliberat la data de 21.08.2017. Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis auto original, acesta fiind fals, iar în urma verificărilor în baza de date, s-a stabilit că tânărul nu deţinea dreptul de a conduce.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul prezentat la control, în urma frecventării unui curs de conducere auto, şi că nu ştia că permisul de conducere ar fi autentic.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*