Life-style

Două zile de petrecere la Festivalul Lubeniței – Gottlob. Andreea Bălan și trupa Bambi, cap de afiș

Două zile de petrecere la Festivalul Lubeniței – Gottlob. Andreea Bălan și trupa Bambi, cap de afiș

Rugă mare în comuna Gottlob, cu prilejul Sfintei Maria. Timișenii sunt invitați cu mic, cu mare la muzică, joc și voie bună, dar și competiții sportive.

Totul, la cea de-a X-a ediție a Festivalului Lubeniței.

Anul acesta, pe 15 august, celebra artistă Andreea Bălan aduce pe scena din Gottlob unul dintre cele mai energice show-uri din România! Aceasta va susține un concert la ora 23.

Artiști de renume din Banat vor urca pe scenă, de la ora 20. Vorbim despre General music, Florin  Ionaș alături de soliștii Diana Salagea, Daniel Ilie, Claudia Ionaș, Zorica Savu și Carmen Popovici Dumbravă.

Programul zilei de miercuri începe la ora 18:00 cu ”Parada Portului Popular”, iar la ora 19:00 elevii Școlii Gimnaziale Gottlob vor susține un program artistic. “A doua zi, fiind zi liberă vom organiza o zi de sărbătoare anexa festivalului, la care vor participa trupa Bambi, vom avea party zone event, diferite concursuri sportive fotbal, tenis și bowling, vor fi inaugurate salina, grădinița cu program prelungit și popicăria”, transmit autoritățile locale din Gottlob.

Vor fi premiate cu diplome persoanele care au 50 de ani de căsătorie și trei din cele mai frumoase grădini din fața casei. “În acest fel câștigătorii vor putea pune în curte o pancartă pentru cea mai frumoasă grădină”.

La ora 24, noaptea se va încheia cu un foc de artificii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*