Life-style

Jazz şi mâncare bună în Arad, la Picnic Festival ediția a doua

Jazz şi mâncare bună în Arad, la Picnic Festival ediția a doua
Adora Beauty

Jazzul de calitate va răsuna pe malul Mureșului, între 17 și 26 august, în cadrul celei de-a doua ediții a Picnic Festival.

Pentru al doilea an, Picnic Festival îi va aștepta pe arădeni cu mâncare stradală, concerte de jazz, filme și zone de relaxare. Anul acesta, între 17 și 26 august – concomitent cu Zilele Aradului, pe faleza Mureșului, între Perla și Belvedere, se va desfășura o nouă ediție a festivalului.

Probabil cel mai așteptat invitat al Picnic Festival, pianistul arădean stabilit în Canada, Teo Milea, va concerta chiar în prima zi de festival, pe 17 august. În aceeași seară, pe scena din parc va urca și Amalia Gaiță, care va cânta alături de Adrian Șchiopu (tobe), Mihai Moldoveanu (chitară bas) și Vlad Cotruș (chitara). A doua zi, pe 18 august, scena va fi ocupată de Pinholes, trupă de rock/alternative/post-rock formată din Vladimir (voce/chitară), Andrei Gheo (chitară) Vlad (voce/chitară), Robert (tobe) și Sergiu (bas). Tot pe 18, adică sâmbătă, vor urca pe scenă și cei Andrea, Robert și Sergiu, membrii trupei de pop/alternative Next EX.

În 19 august, duminică, scena din parc va fi, timp de câteva zeci de minute, casă pentru trupa Byron. Formată în 2006 la București, trupa cântă un mix de alternativ/adult alternativ/progressiv&art rock. Din Byron fac parte Dan Byron (voce, chitară acustică, flaut), Dan Georgescu (chitară), Laszlo Demeter (chitară bas), 6fingers (clape, chitară, voce) și Ovidiu Cristian (tobe). Tot pe 19 vor urca pe scenă și tinerii Paul Alexandru și Cosmina Soare, de la Kosmic Blues.

Ultimul concert din cadrul Picnic Festival va avea loc joi, în 23 august, atunci când parcul va răsuna sub acordurile celor de la JazzyBit. JazzyBIT este un trio de loud jazz din Timișoara format din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe), ce oferă o combinație energică de jazz și rock, presărată cu blues, latin și funk. Seara va fi încheiată de RUA (Royal Unknown Artist), o tânără artistă ce îmbină rockul, jazzul și r’n’b-ul într-o manieră pop.

„Conceptul se bazează pe o experiență unică, ce stânge la un loc cei mai buni expozanți alături de marii producători de specialități și, evident, pasionații de gastronomie. Picnic Festival este un eveniment organizat de către Centrul de Excelență Arad și susțiunut de către Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad”, conform site-ului oficial al evenimentului.

Sursa: aradon.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*