Life-style

Noi artiști confirmați la VEST FEST 2018

Noi artiști confirmați la VEST FEST 2018

Au fost anunțați noi artiști ce vor lua parte la ediția a III-a a festivalului VEST FEST 2018.

Dope D.O.D. este o trupă din Olanda, ce combină Hip-Hop-ul hardcore cu influențe de Dubstep. Grupul a cunoscut succesul odată cu piesa „What Happened”, care a reușit să devină hit chiar și dincolo de granițele Europei. Trupa se bucură de suportul mai multor artiști și trupe precum Limp Bizkit, Korn, Snoop Dogg sau celebrul grup Wu-Tang Clan sau Cypress Hill și The Prodigy. Trupa concertează pentru prima dată în Timișoara, în cadrul VEST FEST 2018 și show-ul artiștilor va fi bazat pe piesele noului album lansat, album intitulat “The System Reebot”.

Coma este o formație rock romanească, infiintată în anul 1999, în București, ca grup nu metal, din foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger.  Coma a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe/artiști precum Linkin Park,[1][2][3] Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.

Como Asesinar A Felipes este cea mai important trupă de Hip-Hop din Chile. Trupa va susține o serie de trei concerte în România, serie care include şi concertul din Timişoara, din cadrul VEST FEST. Trupa a promis și o surpriză în cadrul festivalului, aducând cu ei un celebru basist al cărui nume va fi divulgat în luna septembrie.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*