Politic

Primarul Robu încearcă prin tot felul de mijloace să-l intimideze pe singurul consilier local ALDE care nu îi face jocurile

Primarul Robu încearcă prin tot felul de mijloace să-l intimideze pe singurul consilier local ALDE care nu îi face jocurile

Prezentă atât în presă, cât și în viața comunității, Laura Chindriș, consilier local ALDE  Timișoara, a stârnit curiozități.  Am stat de vorbă cu ea, pentru a ne povesti cum e viața de consilier municipal dincolo de spatele ușilor.

Reporter: Am observat că în ultima perioadă ați avut o atitudine războinică față de edilul orașului și față de administrația locală. De unde vine această supărare?

Laura Chindriș: Sunt foarte supărată pentru că la nici patru luni de mandat în Consiliul Local Timișoara nu pot să îmi desfășor activitatea în folosul timișorenilor așa cum ar trebui.

Reporter: Adică? Din ce cauză?

Laura Chindriș: Se pare că există o regulă nescrisă să primim proiectele de hotărâre de consiliu chiar în timpul plenului sau cu puțin timp înainte. Din câte am auzit, această problemă trenează de ani buni. Consilierii nu au timp să studieze proiectele și să se asigure că hotărârile sunt luate pentru oportunitatea și dezvoltarea orașului.

Reporter: De ce se întâmplă asta?

Laura Chindriș: Ca să înțeleagă toți timișorenii, pe scurt pentru unele proiecte voturile sunt ,,aranjate,, dinainte în funcție de interesul primarului Robu.  Acesta este și motivul pentru care am fost ironizată de către primarul Robu, pentru că sunt printre puținii consilieri locali care au ca scop principal reprezentarea timișorenilor și dezvoltarea orașului și nu reprezentarea unor interese ascunse, așa cum face Robu cu acoliții lui.

Reporter: Aduceți acuze destul de grave.

Laura Chindriș: Nu fac decât să spun ce văd și să constat ce se întâmplă. Se pare că acesta este principalul motiv pentru care deranjez grupurile de interese din PMT.  Acest lucru fiindu-mi confirmat de intențiile unor persoane cu greutate din echipa Robu, care încearcă sistematic să-mi transmită un mesaj, și anume că nu este bine să mă pun rău cu Robu. Pe această cale îi asigur pe timișoreni și transmit public primarului Robu și acoliților săi, că atâta timp cât voi fi consilier local în Primăria Timișoara voi reprezenta doar interesele timișorenilor și voi face tot ce îmi stă în putere pentru a împiedica orice act ce contravine legii și dezvoltării orașului, ce reprezintă o gaură în buzunarul timișorenilor și un plus în buzunarul altora.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*