Utile

Locuitorii din Deta rămân vineri fără apă potabilă

Locuitorii din Deta rămân vineri fără apă potabilă
Adora Beauty

Atenție! Vineri, 10 august, între orele 9 – 15, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Deta, pentru efectuarea lucrărilor de spălare și igienizare a rețelei de distribuție a apei.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.“Rugăm consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă”, transmit reprezentanții Aquatim.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*