Administrație

Foto: Asfalt ca-n palmă pe drumul care leagă județul Timiș de Hunedoara, între Coșava și Coșevița

Foto: Asfalt ca-n palmă pe drumul care leagă județul Timiș de Hunedoara, între Coșava și Coșevița

Reparațiile inițiate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara (DRDP) la nivelul carosabilului de pe drumul național DN 68A, între localitățile Coșava și Coșevița, s-au încheiat. Șoferii se pot bucura de noul covor asfaltic pe o porțiune de drum unde nu demult înjurau de mama focului

Aflat într-o stare avansată de degradare, DN 68A primește ”loturi” noi de asfalt. Este și cazul porțiunii de drum de la Coșava la Coșevița, localități situate aproape de ”frontiera” dintre județele Timiș și Hunedoara.

”Reparațiile pe suprafețe întinse cu mixtură asfaltică de pe DN 68A Coșava – Coșevița s-au finalizat astăzi. De pe traseu au fost retraşi muncitorii și utilajele şi s-au ridicat restricțiile impuse de lucrări. În luna august, se va mai interveni cu reparații doar în situații punctuale”, anunță, cu puțin timp în urmă, DRDP Timișoara.

Mai mult decât atât, asfaltul proaspăt aașternut va beneficia și de marcaje noi, după trecerea perioadei legale impuse de normative. ”Conform normativelor în vigoare, trebuie să treacă 15 zile de la așternerea mixturii asfaltice pentru a se putea executa marcaje”, mai anunță reprezentanții DRDP Timișoara, care dau asigurări cu după trecerea celor două săptămâni asfaltul va fi marcat corespunzător.

Instituția are și câteva sfaturi atunci când vine vorba despre șoferi. ”Insistăm cu rugămintea de a circula cu atenţie, întrucât drumul este foarte aglomerat în prezent, şi pe respectarea regulilor de circulație, pentru siguranţa dumneavoastră şi a pasagerilor vehiculelor dumneavoastră”, mai pun reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri din capitala Banatului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*