Eveniment

Exerciţiu de evacuare la Primăria Timișoara, în caz de incendiu

Exerciţiu de evacuare la Primăria Timișoara, în caz de incendiu

Lecţii de evacuare în caz de incendiu la Primăria Timișoara! Pompierii îi vor învăța pe angajații primăriei cum să se comporte în cazul unor situaţii de urgenţă astfel încât să îşi salveze viaţa.

Mâine, 7 august, între orele 14-15, la Primăria Municipiului Timişoara se va desfăşura un amplu exerciţiu de alarmare-evacuare a salariaţilor în caz de incendiu. Acțiunea este organizată de către Compartimentul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă prin Formaţiunea de Intervenţie Rapidă pe Bază de Voluntariat “SALVO”, în colaborare cu structurile profesioniste din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Banat ” al judeţului Timiş.

Exerciţiile demonstrative privind modul de intervenţie în caz de incendiu au ca scop însuşirea cunoştiinţelor şi formarea deprinderilor necesare în vederea prevenirii şi reducerii efectelor negative ale situaţiilor de urgenţă la locul de muncă.

Formaţiunea de Intervenţie Rapidă pe bază de Voluntariat “SALVO” din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara este structurată în următoarele echipe specializate în gestionarea situaţiilor de urgenţă : echipa cercetare-salvare pe cursuri de apă, echipa tehnică-logistică, echipa salvări din medii periculoase, echipa medicală şi echipa cercetare canină.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*