Eveniment

Surpriză de proporţii pentru un sârb care încerca să intre în România pe la Vama Moraviţa

Surpriză de proporţii pentru un sârb care încerca să intre în România pe la Vama Moraviţa

Poliţiştii de frontieră de la Stamora Moravița au depistat la controlul de frontieră un cetățean sârb, care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile austriece.

Vineri, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița, judetul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, cetăţeanul sârb S.S., în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Serbia, an de fabricație 2012.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră timișeni au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile austriece, în data de 27.11.2017.

Conducătorul autoturismului a declarat că  mașina a fost cumpărată la începutul anului 2017 de la o cunoștință din Serbia şi nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 12.000  de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate  măsurile legale ce se impun. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*