Sport

Poli Timișoara pornește, mâine, pe drumul promovării în Liga I, cu Ionel Ganea la ”cârmă”

Poli Timișoara pornește, mâine, pe drumul promovării în Liga I, cu Ionel Ganea la ”cârmă”

Sâmbătă, 4 august 2018, începând ora 13:00, Poli Timișoara pornește din nou drumul greu al promovării în Liga I de fotbal. Alb-violeții joacă în prima etapă în deplasare, cu Farul -echipă nou promovată din eșalonul terț-, pe terenul prim-divizionarei Viitorul Ovidiu.

Poli Timișoara va juca pe stadionul din Ovidiu prima partidă din noul sezon al Ligii 2. Duelul de mâine, de la malul mării, este văzut ca un derby al echipelor de tradiție. Antrenorul echipei care continuă, din punct de vedere juridic, istoria lui ”Poli” Timișoara, Ionel Ganea, vrea să obțină maximum de puncte de la primul adversar. ”Farul Constanța este o echipă de tradiție și, în primul rând, vreau să-i felicit pe cei de acolo că au reușit să promoveze în liga a doua. Nu cred că va fi un meci ușor pentru Poli, chiar dacă și ei sunt în aceeași situație ca și noi. Dar, pentru mine sunt importante cele trei puncte. Mergem acolo să câștigăm. Nu cred că ne va fi ușor, dar echipa noastră s-a pregătit foarte bine și cred că vom câștiga acest meci. Am foarte mare încredere în băieți”, a declarat ”Ganezul” înainte de pornirea spre Constanța.

”Întâlnim o echipă care are o situație sub semnul întrebării, dar asta nu contează. Mergem încrezători că vom obține un rezultat bun. Numai la victorie ne gândim. Peste tot sunt probleme, dar sper să fie băieții concentrați 100% la ora meciului”, a precizat Ovidiu Petre, directorul sportiv al timișorenilor.

Partida dintre Farul Constanța și Poli Timișoara se va juca mâine, cu începere de la ora 13:00, jocul urmând a fi transmis în direct de postul tv DigiSport 1, Look TV și Telekom TV.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*