Administrație

Consiliul Judeţean vrea să preia de la MAI un teren pentru o nouă clinică de psihiatrie

Consiliul Judeţean vrea să preia de la MAI un teren pentru o nouă clinică de psihiatrie

Consiliul Judeţean Timiş negociază cu Ministerul Afacerilor Interne pentru preluarea unui teren din Giroc pe care ar urma să fie construită o nouă clinică de Psihiatrie.

Potrivit preşedintelui CJ Timiş, Călin Dobra, pentru clinica de pe Văcărescu, Spitalul Judeţean Timişoara plăteşte o chirie lunară de 7.000 de euro.

„Cea mai mare problemă în domeniul sănătății rămâne Clinica de Psihiatrie. După cum știți, am făcut toate demersurile spre Ministerul Afacerilor Interne, cei care au în administrare un teren de un hectar în zona comunei Giroc și am făcut demersurile de a prelua acest teren din domeniul public al statului în administrarea MAI în domeniul public al județului, astfel încât să realizăm o construcție nouă pentru Clinica de Psihiatrie. Nu sunt de acord și nu cred că este normal, dar asta este situația la momentul ăsta, Spitalul Județean plătește chirie pe Clinica de Psihiatrie de pe strada Văcărescu. Este o proprietate privată retrocedată și nici nu putem interveni cu investiții și aduce această clădire la nivelul anului 2018. Din păcate, serviciile medicale în clinica de psihiatrie suferă destul de mult”, spune Călin Dobra.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*