Eveniment

Familie din Caraş-Severin, măcelărită cu toporul şi cuţitul de un clan de romi

Familie din Caraş-Severin, măcelărită cu toporul şi cuţitul de un clan de romi

O familie din judeţul Caraş-Severin trăieşte în teroare de aproape doi ani din cauza unui clan de romi. Membri familiei au fost bătuţi, loviţi cu toporul şi înjunghiaţi ori de câte ori au fost prinşi de agresori.

Din nefericire, după fiecare atac sângeros, agresorii au fost lăsaţi în libertate sau puşi sub control judiciar.

Scandalurile dintre familia care locuieşte în comuna Vărădia şi clanul de romi din Grădinari au început la sfârşitul anului 2016, atunci când fiul celor din Vărădia s-a luat la ceartă cu un tânăr de 20 de ani din familia rivală.

Începând de atunci şi până în prezent, scandalurile sângeroase s-au ţinut lanţ.

În noiembrie 2017, fiul în vârstă de 17 ani al familiei din Vărădia a fost atacat de clanul de romi, bătut şi lovit cu toporul în cap. Tânărul a ajuns atunci la spital, iar poliţiştii au deschis o anchetă care nu s-a concretizat.

Atacurile au continuat şi în acest an, iar în urmă cu câteva zile, respectiv duminică 29 iulie, tatăl adolescentului lovit cu toporul în cap a fost încolţit într-o benzinărie din Oraviţa.

Aceiaşi atacatori l-au bătut, iar unul dintre ei a scos cuţitul şi l-a înjunghiat pe bărbatul în vârstă de 41 de ani de 10 ori.

Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale clienţilor şi angajaţilor benzinăriei, scenele sângeroase fiind surprinse de camerele de supraveghere.

Potrivit rudelor victimei, atacatorii au fost identificaţi de Poliţie şi reţinuţi pentru 24 de ore, însă ulterior au fost lăsaţi în libertate.

Oamenii îi acuză pe judecători că i-ar proteja pe atacatori, mulţi dintre ei având domiciliul legal în Statele Unite ale Americii.

Sursa: obervator.tv

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*