Eveniment

12 ”prospături” în rândul jandarmilor timișoreni, la Gruparea Mobilă din Timişoara

12 ”prospături” în rândul jandarmilor timișoreni, la Gruparea Mobilă din Timişoara

Marţi, 31 iulie 2018, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” Timişoara s-a desfăşurat un ceremonial militar condus de comandantul unităţii, colonel Cîmpan Remus Ioan. În cadrul ceremonialului, a avut loc festivitatea de înaintare în grad, la termen, a cadrelor militare şi au fost prezentaţi absolvenţii, promoţia iulie 2018, repartizaţi pentru serviciu.

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, au fost înaintaţi în grad nouă ofiţeri iar, prin ordin al comandantului unităţii, au fost înaintaţi în grad 17 subofiţeri.

Ca urmare a absolvirii cursurilor Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2018, un subofiţer din cadrul grupării mobile a fost trecut în corpul ofiţerilor, cu gradul de sublocotenent şi a fost repartizat în cadrul aceleiaşi unităţi.

Doisprezece dintre absolvenţii Şcolii de Subofiţeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani au fost prezentaţi colegilor jandarmi, cu ocazia repartizării în serviciu. Absolvenţii vor urma un program de integrare profesională şi vor fi pregătiţi pentru misiuni de către jandarmii cu experienţă.

În încheierea ceremonialului militar, comandantul Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” Timişoara, colonelul Cîmpan Remus Ioan i-a felicitat pe ofiţerii şi subofiţerii înaintaţi în grad şi a transmis mult succes în carieră tinerilor absolvenţi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*